YouTube

  • DOLAR
    %0,29
  • EURO
    %0,11
  • ALTIN
    %0,99
  • BIST
    %1,83
Antrenörler göreve başladı

Antrenörler göreve başladı

Yerköy Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne atamaları gerekleşen antrenörler Yerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale’yi makamında ziyaret ettiler.
2302013galeYerköy Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Fidan ve Yerköy’e atamaları gerçekleşen antrenörler ile birlikte İlçe Kaymakamı Bayram Gale’yi ziyaret ettiler.
Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarette, Yerköy Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Fidan, Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından atamaları gerçekleşen Nermin Özkeskin, Adnan Çınar Şahingöz ve Ali Karabıyık antrenörlerin geçtiğimiz hafta içersinde göreve başladıklarını, göreve başlamaları ile birlikte, Yerköy’de Ücretsiz Kursların başladığını ifade etti.
Yerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale atamaları gerçekleşen antrenörlerin Yerköy’e kazandırılmasından çok memnun olduklarını ilçe halkının spora yönelmesi konusunda çeşitli açıklamalarda bulundu.
Gale, “Yerköy İlçemizi Yozgat İl merkezinde düzenlenen spor müsabakalarda ilçemiz en iyi şekilde temsil etmişlerdir. Bu durum Yerköylü öğrencilerimizin spora vermiş olduğu önemi en iyi şekilde göstermektedir.
İlçemize atamaları gerçekleşen antrenörlerimiz inanıyorum ki ilçemizde ücretsiz kursları ile vatana millete faydalı birer sporcu yetiştireceklerine inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, ilçemize atamaları gerçekleşen antrenörlerin yeni görevlerinde başarılar dilerim” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Adnan Ali Dedi Gale Spor Yeni

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji