YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Başkan adayı Yılmaz, ev ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor

Başkan adayı Yılmaz, ev ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor

İYİ Parti Yerköy Belediye Başkan Adayı Ferhat Yılmaz, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
İYİ Parti Yozgat İl Başkan Yardımcısı Erol Akbaba’nın ev sahipliğimde gerçekleşen toplantıda, 31 Mart seçimleri çalışmaları kapsamında ev toplantısında Gültepe Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek çalışmalarını ve hedeflerini anlatan Belediye Başkan Adayı Ferhat Yılmaz, İnsan odaklı sosyal belediyecilik için yola çıktıklarını söyledi.
Yılmaz toplantıda şu ifadelerde bulundu:
“31 Mart seçimleri çalışmaları kapsamında ev toplantısına aralıksız devam etmekteyiz. Bugün Gültepe mahallemizde hemşerilerimizle bir araya gelmiş bulunmaktayız. Belediye başkanı olmam durumunda ilk hedefimiz insan odaklı olan projelerimi hayata geçirmektir. Projelerimizi bu şekilde hazırlayarak bir bir hemşerilerimize anlatmaktayız. İnanıyorum ki Yerköy 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde gerekli cevabı verecektir.  Tüm hemşerilerimiz bilsin ki kesinlikle partili, partisiz gözetmeksizin kapım herkese açık olacaktır. Buradan şunu da belirtmek isterim, bu günlerde gerek sosyal medyada olsun gerekse toplum içerisinde belediye başkanı seçilmem durumunda, birçok kişiyi işten çıkaracağım diye sözlere ortada gezmektedir. Buradan gerek belediyede çalışanlar olsun gerekse ilçe hemşerilerimiz olsun kesinlikle böyle bir şey söz konusu değildir. Ben kimsenin ekmeği ile oynayamam Bu durumun olması durumunda huzuru mahşerde bunu soracaklar, ben kimsenin vebaline girip ekmeği ile oynayamam. Bunu böyle bilmelerini isterim” dedi.
İYİ Parti Yozgat İl Başkan Yardımcısı Erol Akbaba ise, seçim çalışmaları kapsamında ev toplantısı düzenlediğini belirterek şu ifadelerde bulundu: “Bugün burada gerek mahalle sakinlerimiz olsun gerekse bina sakinlerimizle bir araya gelmiş bulunmaktayız. Burada ki amacımız belediye başkanı adayımız Ferhat Yılmaz’ın hem mahalle ve bina sakinlerimizle bire bir projelerini anlatması, hem de hemşerilerimizin sorularına cevap bulmalarını istedik.  31 Mart yerelim seçimlerinde Yerköy ilçe halkımız inanıyoruz ki üzerlerine düşeni en iyisi ile yerine getirecektir.”şeklinde konuştu.
Ev toplantısına ev sahipliği yapan İYİ Parti Yozgat İl Başkan Yardımcısı Erol Akbaba, katılım sağlayan mahalle sakinlerine ve bina sakinlere katılımlarından dolayı teşekkür ederek seçimlerin hayırlı olmasını diledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji