YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,10
  • ALTIN
    %0,09
  • BIST
    %-0,05
Engelli Milletvekili Aday Adayı Akdaş bende vardım dedi

Engelli Milletvekili Aday Adayı Akdaş bende vardım dedi

Engelli Milletvekili Aday Adayı Sabit Akdaş, “Unutulan ve ihmal edilen hatırlamak ve hatırlatmakla, korumak ve gözetmekle mükellef olduğumuz bu milletin evlatları için yapacak şeylerimizin olduğu için adayım” şeklinde konuştu.
27022015akpadaySabit Akdaş, “Engelli Milletvekili olarak 13 Şubat 2015 günü resmi aday adaylığı resmi başvurusunu yaparak, bende adayım” dedi.
Ak Parti Yozgat Milletvekili engelli aday adayı Sabit Akdaş, 25. Dönem Milletvekili aday adaylığını gazetemize yaptığı açıklama ile duyurdu.
Akdaş, “Bir engelli olarak unutulan ve ihmal edilen hatırlamak ve hatırlatmakla, korumak ve gözetmekle mükellef olduğumuz bu milletin evlatları için yapacak şeylerimizin olduğu için adayım.İkbal sevdası, şöhret ya da bugün sahip olduğum imkânlardan daha iyisine sahip olmak için değil, tüm hemşerilerimin en az benim sahip olduğum imkânlara sahip olmasını istediğim için adayım.” dedi.
Sabit Akdaş Kimdir?
“1972 Akdağmadeni doğumlu, İlk Orta ve lise tahsilini Akdağmadeni’nde tamamladım. 1999 – 2015 yıllarında TCDD Yerköy Depo şefliğinde işçi olarak çalışıyorum. TCDD ‘de ve bir çok sivil toplum platformlarında yönetim kurulu başkanlığı, Yönetim kurulu üyeliklerinde bulundum. Halen engelli Kamu Çalışanları Derneği Yozgat İl Başkanlığı görevini sürdürmekteyim. Evliyim.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji