YouTube

  • DOLAR
    %-0,07
  • EURO
    %-0,76
  • ALTIN
    %-0,06
  • BIST
    %1,72
HAS Partiden gazetemize ziyaret

HAS Partiden gazetemize ziyaret

Türkiye genelinde örgütlenme çalışmalarını aralıksız sürdüren HAS Parti, Yozgat ve ilçelerinde de örgütlenme çalışmalarını hız kesmeden devam ediyor.
24022011haspartiHAS Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Erdoğan, Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Kazım Arslan, İl Başkanı Şahin Kılıçarslan, Yerköy İlçe Başkanı Çavuş Başer, Sorgun İlçe Başkanı Bülent Gözübüyük ve partililerle birlikte Esnaf Odasını, Ticaret ve Sanayi Odasını, Nakliyeciler Kooperatifini, Ziraat Odasını, İlçe esnaflarını ve Yerköy Gazetemiz sahibi Yakup Kayhan’ı ziyaret ettiler.
HAS Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Erdoğan gazetemiz sahibi Yakup Kayhan’a yaptığı ziyaret sırasında, Türkiye’nin en hızlı örgütlenen partisi olduklarını ve şu an itibarıyla 800’ü aşkın yerleşim yerinde örgütlenmelerini tamamladıklarını belirtti.
Erdoğan, Saadet Partisi’nden ayrılmalarının ardından 28 gün gibi kısa bir sürede kongre yaptıklarını ve hemen akabinde örgütlenme çalışmalarına devam ettiklerini söyleyerek, ”Önümüzde çok az bir zaman var. Haziranda genel seçimler yapılacak. Biz de bu seçimlere Türkiye genelinde katılmak istiyoruz. Bunun için de tüm Türkiye genelinde örgütlenmelerimizi tamamlamaya çalışıyoruz” dedi.
Erdoğan, örgütlenmesi tamamlanan ilçelerde resmi açılışların daha sonra yapılacağını da söyledi.
Haber : Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji