YouTube

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %0,02
  • ALTIN
    %0,17
  • BIST
    %-1,25
MHP' de aday adaylık süreci başladı

MHP' de aday adaylık süreci başladı

MHP Yerköy İlçe Başkanı Aslan Bozkurt ve ilçe teşkilatında, yaptığı basın açıklamasında belediye başkan aday adayı olmak isteyenlerin müracaatlarının başladığını duyurdu.
05082013mhpİlçe başkanı Bozkurt, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den gelen genelge doğrultusunda, 2014 mahalli idareler seçimi için adaylık müracaatları başladığını ifade etti.
Bozkurt, “MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli genelgesi doğrultusunda, MHP Yerköy ilçe teşkilatımız ile birlikte yapmış olduğumuz toplantıda, yaklaşmakta olan 2014 mahalli yerel seçimler dolayısıyla belediye başkan aday adaylarının ilçe teşkilatına başvurmaları hususunu karara bağladık. Mart 2014 yerel seçimlerinde belediye başkan aday adaylarından istenilen gerekli evraklarla ilçe teşkilatımıza başvurmaları gerektedir. “dedi.
Taleplerin kendilerini memnun ettiğini belirten Bozkurt,  oluşturulan komisyonlar ve genel merkezde sağlanan iletişim ağıyla Yerköy’e en doğru tercihleri vereceklerini vurguladı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. Adayımız belli MUSTAFA KILIÇARSLAN. Yerköy kazanmak istiyorsa bolubeyle yola çıkmalı. Kaybetmekten bıktık.

    • valla bi dünya yorum yapılmış bişey degişmez yerköyde mhp tabanı ne isterse istesin sadir beyin borusu öter ilçe başkanı kukla ocak başkanı kukla ne istediklerini kimi destekleyeceklerini acıkca söyleyebilirlermi aceba geçen seçimde öyle oldu ferat hocayı küskün olarak bilmiyormuyduk şimdi ne oldu ferhat hoca aday adayı sadir beyin tercihi ferhat hocaymış vede öyle olacak ama kaybeden yerköyolacak kimin umrunda bolu beyi gibi teşkilattan yetişmiş biri üvey evlat olacak bir olalım teşkilatımızın tabanımızın ne istedigini az da olsa degerlendirelim lütfen fikirlerimizi burda ortaya koymak birilerini kırmak degildir sayın büyüklerim birilerini eleştirmekte kırmak veya incitmek için degildir bubüyük harekette her birimizin az da olsa tuzu olsa kötümü olur saygı ve hürmetler

  2. Adayımız belli mustafa kılıçarslan. yerköy kazanmak istiyorsa bolubeyle yola çıkmaalı.kaybetmekten bıktık.

  3. Adayımız belli mustafa kılıçarslan. yerköy kazanmak istiyorsa bolubeyle yola çıkmaalıı. kaybetmekten bıktık.

  4. Gardaşım bn 53 yaşında kendi halinde bi adamım. Ömrüm ocaklarda geçti ha işe yarar bi yerlere geldin mi de yok valla ne geldim ne gelmeye çalıştım ocak başkanımın elinin altında dönebildiysek ne mutlu!! Ben artık sıkıldm bi yerlere gelenin gücünün altında ezilmekten benim ne partiden menfaatm var ne de menffaatim oldu istedimki bizden olsun içten olsun ömründen versin. Ben ferhat hocayı ne tanırım ne ederim aynı şeklde osman ruşen beyide.geçmişte partide de adlarını sanlarını duymuşluğum yok.Eminin çok değerli kardeşlerimdir ama bu dönemde sadir durmaz yerini sağlamlaştırsın diye aday gösterilmez. Yerköyün hali ortada. Tayyibin türkiye üzerinde yaptığını sadir durmaz yerköy üzerinde yapmasın. Bolubeyin adaylığınıda yeni gördüm.Ama sanmıyom aday yapacaklarını . onun gibi babayiğidleri başa getirmzler bunuda biliom. Allah yerköyümüz için hayırlısını versin sokakta çoluğumu çocuğumu dolaştıramıom ben. böyle pis bi yer haline geldi yerköy kurtarın şu memleketi.

  5. Herkesin korktuğu günlerde, zor yıllarda korkusuzca ocak başkanlığı yapan, ihtilalde işkencesini çeken partinin en yoksul günlerinde yerköy parti başkanlığı yapan mustafa ağabeyimi çok iyi tanıyorum ben. Onun aday olması gurur verir. Ama günümüzde eğilen bükülen kendisini ülkücü sananlar revaçta.

    • bu memlekette ülkücülük yapıp ülkücüyü ezmek kimsenin haddine değildir. Ülkücülerin sırtından bir yere gelip ülkücüden korkanın sonu bellidir.

  6. Ortalıkta bi ferhat tır bi ruşen özdemirdir gidiyo. Gurban oluyum biri bana bunların parti için önemini anlatsın naapmışlar partiye ne yararları olmuş? Not: insanlıklarına lafım yok tanımam etmem.

  7. Mhpye emek vermeyen birini aday yapsınlar bende kırk yıllık mhpye oy vermiş biri olarak akepeye oy vermezsem naaamerdim. Olmazki yauv bu kadarda . Bakalım görecezz artk nolaacaak. Ama yerkööy sahpsz değilll kmse mhp sevgmzi kullanıpta çoluğu çocuğuu başımıza adam etmesin. Şimdiden bayramınız kutlarım hemşerilerim.

  8. Hey yavrum heyyy yerköyün hali hal değil millet hala koltuğunu sağlamlaştrma derdinde. Tamam gardaşım onlarda aday olsun ammmmmaaa diğer dönemler. Hele bi feva borcnuzu ödeyn ömrnü partiye adayanlrı aday edinde hiç değilse milletten ahdevefa adına oy alın yoksa kimse akpnin elindn alamaaz belediyeyi.

  9. Bn yerköylü bi ünivrste öğrencsym bayanım. Dışarıya adım atamıyorum yerköy iğrenç bir yer oldu:( mhpliyz ama hala akpye oy vermye niyetli ailem bn mhpye oy vercm ama ailemde kendi tabirleryle “oturaklı lafı sözü geçen tanınan girdiği ortamı dolduran” bi aday olmadığı sürece mhpye oy vermicklerini söylediler. Hiç değilse ağaoğlu eskilerdenmiş(!!!) Allahaşkına düzgn bi aday seçin yani terk mi edelim memleketimizi. Bu haliyle akpnin elinde yerköy çekilecek yer değil.

  10. En iyi ülkücüler bilir Türkiye’nin durumunu.Türkiye sevdasıyla girilen yol koltuk sevdasına dönüşürse vah benim memleketime vahhh..Mustafa KILIÇARSLAN nami değer Bolubey Türkiyede isim yapmış partiden emeğini hiç esirgemememiş bütün MHP lilerin etrafında toplanacağı bir abimiz.Başka söze gerek yok.Aday belirleme koltuk koruma yarışına girerse bundan en çok partimiz zarar görür Yerköy zarar görür.

  11. bu zamana kadar hep denilirdiki iktidar partisi olursa yerköy başdan aşagı yenilenir,onuda gördük ankarada ulusda iflasın eşiginde olan agaoglunu getirip başımıza adam ettiler noldu adamın harac almadıgı yer kalmadı oda köşeyi döndü,ferat hocaya gelince o göstermelik görüntüsünün altında ne kadar kibirli oldugunu bilenler bilir sadir durmaz adayken mhp yi arkadan vurmadımı ben olmadıysam diyip akp ye kapı kapı oy toplamadımı hale ne yüzle mhp den aday oluyor onu anlamış degilim bırakın kardeşim feratın capı neki belediyecilikden idarecilikten ne anlar,bolu beyinede sözüm yok eski agır abilerden ama belediyecilik başka bişey osman ruşen özdemir tam isabet genc dinamik inşaat mühendisi yani konunun erbabı yerköy için iyi hizmetler yapacagını en isabetli adayın osman ruşen beyin oldugunu düşünüyor saygılar sunuyorum kazanan yerköy olsun

    • sayın sözde yiğit bir adayı öne çıkarırken fütursuzca bu harekerin her zaman emrinde olmuş, nefsine yenik düşmeyip aday olamayınca AKP nin adaylık teklifini dahi reddedip devlet memuru olmasına rağmen sadır beyle kapı kapı gezen birisine iftira etmen (iftira zinadan beterdir inancımıza göre) sadece seni küçültür. biz ve yerköylüler ferhat hocayı çok iyi tanırız. hatta sizde çok iyi tanırsınız. mutlaka cenazenizde , düğünüzde hatta özel günlerinizde sizi yalnız bırakmamıştır. bu iftiranızı bir örnekle kişi bulup ispat etmezseniz namertsiniz. bu hareket hep bizden gözükenlerden darbe yemiştir. herkes ayağını denk alsın. ya bu harekete hizmet etsin ya da sussun. MHP den aday olmayı düşünen herkes bu hareketin göz bebeğidir. Yeter ki akp den aday olmak isteyenlerin oyununa gelip sicilini bozdurmasın. biz ülkesini karşılıksız seven büyük Türkiye sevdalıları olarak bize bizden gözüküp tuz yalatanlara zamanı gelince toprak yedirmesini biliriz.

      • Belediye başkan aday belirleme süreci Sadir beyin yanlış politikasından dolayı zor geçecek gibi.belkide kaybedeceğiz..ve kaybeden kişisel egolar yüzünden çok sevdiğimiz MHP olacak.Ülkücülük zordur MHP li olmak gönül işidir.MHP yi Yerköyde kazandıracak olan partililerdir ülküdaşlarımızdır.Ferhat bey partide tutulmayan birisi cenazeye düğüne gitti diye aday yapılmaz.bu iş bu kadar basit değil BEN DİYORUMKİ ADAY ÜLKÜCÜLERLE BELİRLENİR PARTİMİZE EMEK VERMİŞ KİŞİLERİN ORTAK GÖRÜŞÜ NE İSE O OLSUN.VE İNANIYORUMKİ BU GÖRÜŞ MHP Yİ YERKÖYDE PATLATIR AMA BU ŞEKİLDE ÇOK ÜZGÜNÜM BİR YERE VARAMAYIZ.

      • öncelikle fütursuzcanın ne anlama geldigini ögren,fütursuzca:umursamayan….umursamasam buradan düşüncelerimi paylaşmazdım sen önce tahammül nedir onu bir ögren.sadir beye gidip sormazsanda namertoglu namertsin,alsana isim al sana şahitin en muhatabı. pano laflarını bırak beyninle cevap ver,ahkam kesmek yerine haddini bileceksin akp nin adaylık teklifini red eden kişi peki neden akpli aday için ağaoglu için kapı kapı gezmiş önce madem bu kadar yakınsın kendisine onu bir sor hele sadir beyle kapı kapı gezmiş,sen bunu sadir beye bir sor hele sizi sırtınızdan kim kimlervurdu die bunları bir cogu şimdi utandıkları belasına biz akpye degil 40 yıllık dostumuz abimize destek olduk diyorlar madem bu kadar vefalılar bu zarti muhteremlerde 40 dost hatırını unutmuyorlarda davalarını nasıl unutuyorlar hani bunlar çile çekmişlermişmişler ya bırakın kardeşim bu ayakları millet bu laflardan tiksindi artık çileyi çeken taşmedreseliler yusufiyeliler bu davanın kutsallıgını halen göz yaşlarıyla anlatıyorlar

        • yerköyde yorumlardan da anlaşılacağı gibi ayırıcı değil birleştirici, adamın değil davanın adamı has kişilere ihtiyaç var. ve yine anladığım ,duyduğum ve gördüğüm kadarıyla ferhat hoca adaylık için seçilebilecek en son kişi..mhp sahipsiz değildir ve ülkü davasıyla yoğrulmuş nice kişiler vardır.

  12. ßizler yaklaşık 30 yılına yerköyün gençleri için harcamış eğitimciler olrak
    FERHAT KARDEŞİMİZİN ARKASINDAYIZ .
    ßU GÜNE KADAR HİÇ MHP’YE OYU NASİP OLMAYAN İNSANLAR OLARAK,YERKÖYİMİZE ßİR GERDANLIK GİBİ YAKIŞAN FERHAT KARDEŞİMİZE OYLARIMIZI WERECEZ
    NEDEN FERHAT: BİLGİLİ,AHLAKLI,DÜRÜST,HER KESİMİ KUCAKLIYAN SEVGİSİNİ PAYLAŞAN HİZMEZ AŞIĞI MÜKEMMEL BİR EĞİTİMCİ ,ÇALMAYAN ,ÇALDIRMAYAN ,ADAM GİBİ ADAM OLDUĞU İÇİN.

  13. yapılan bütün yorumların hepsini okudum aday adaylık sürecinde ismi geçen 3 abimizden 2 sini yıllardır tanırım sadece Ruşen beyi adaylık süreci ile birlikte MHP li olduğunu öğrendim. 2 adayımız hakkında kişisel kanaatim yıllardır tanıdığım için her ikisi de değerli abilerimizdir. Ruşen beyi tanımadığım için yorum yapmam doğru olmaz anca konu da tanımaya başladıkça iyi bir ülkücü olduğunu görmekteyim.
    Ancak aday belirleme kriterlerinde bakıyorum ki yapılan yorumlar da sadece 80 li yılların sıkıntılı dönemleri baz alınmakta sadece o dönemde verilen emekleri baz alırsak benim şahsi fikrim hatalara düşeriz.
    Ebetteki davanın içerisinden davayı bilen bir aday taban da etkili olacaktır ancak siyaset sadece partililerin oyunu olarak kazanılmadığını defalarca gördük bugün taban olarak ilçemiz de 3500-4000 oy potansiyeli ile seçim kazanılıyorsa izah edilmeye çalışılan mantık doğru ancak 3500-4000 oyla da belediye seçimleri kazanılamayacağına göre bu mantık kendisini şimdiden yanılgıya düşürmektedir.
    Milliyetçi Hareket Partisinin Ülke geneline olduğu gibi ilçemizde de izleyeceği politika benim acizane fikrim hem taban üzerinde hem de partili olmayan seçmenin oylarını etkileyebilecek birinin aday gösterilmesi daha mantıklı olacaktır.
    Birazda olsa halkın sesine kulak verildiğinde ise bu üç aday adayı içerisinden en dikkat çekebilecek herkesin onay verdiği ve aday olarak görmek istediği isim Ferhat Yılmaz isminin öne çıktığı görülmektedir.
    Acizane bir düşüncem ise bu seçileri sadece Yerköy Belediye Başkanlığı seçimi olarak görmemek gerekmektir. bu seçimler ülkemizin geleceği için de çok büyük bir öneme sahiptir. bu nedenle ben de ülkücüydüm bende MHP liydim gibi söylemler içerisin de olan kişilerin, vicdanların da Türk Milliyetçiliği taşıyan herkesin, geçmiş dönemlerde parti içerisinde görev almış mücadele etmiş olan kişilerin, bu dönemde veya geçmiş dönem de aday adayı olan olmak isteyen partili partisiz herkesin karşılıksız olarak bütün bu olan bitene sessiz kalmamaları adına MHP çatısı altında toplanmalarının gerektiği kanaatini taşımaktayım.
    Son olarak ta şunu söylemek isterim. Bu dava, şahsa indirilemeyecek kadar büyük ve kutludur. o yüzden vay efendim falanca yerini sağlamlaştırıyor filanca nın bir hesabı var onlara mı oy vereceğim diyen ülkücü abilerimize de şunu söylemek isterim. sizlerin söz sahibi olduğunuz dönemler de de art niyetli insanlar sizin için aynı sözleri söylemiş olabilir. ama yine de bu dava 40 yıldan fazla bir süredir ayakta durabilmeyi başarmıştır. demek ki bu dava kişi nin değil bir Milletin özüdür sözüdür. o yüzden bahaneler aramanın bir anlamı yok diye düşünmekteyim.
    Bu gün yönetim kadrosun da Sadir Durmaz yer alır başarı kaydettiği sürece Rabbim ömür verdiği müddetçe de o görevi yerine getirmeye çalışır. her şey Rabbimin anlımıza yazdığı yazgı ile olur. bu tür düşünceler tamamı ile yanlış diye düşünmekteyim.
    Ben inanıyorum ki inançlı bir kadro ve düzenli bir çalışma ile başarı kaydedilebilecektir. Rabbim şimdiden Öncelikle Vatanımız ilçemiz ve sonra da partimiz için hayırlısını versin.

  14. Sayın yorumcular MHP yönetimi, hareketin tabanı ve MHP genel merkezi hatta genel merkezde genel başkan yardımcısı yerel yönetimlerden sorumlu sadir durmaz bey yerköy’ü ve yerköylünün düşüncelerini çok iyi bir biçimde dinleyip analiz etmektedir. ALLAH’ın izniyle bu hareketin her zaman emrinde olmuş ve olacak bir kardeşimizi aday yapacaktır. Korkunun ecele faydası yoktur. MHP gümbür gümbür gelmektedir. AKP kendi derdine yansın bu hareketin sahibi yüce ALLAH’tır. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

  15. çok iyi bir şekilde analiz edeceğimizden şüphe yok zaten yanlış bir aday MHP yi Yerköy de bitirir..Birlik bereberliği sağlayacak partide abi görevini en iyi şekilde yapmış bu uğurda mücadeleden kaçmamış, MHP sevdasıyla ömrü geçmiş Bolubey ( Mustafa KILIÇARSLAN ) varken düşünülen bir aday bu partiye en büyük ihanettir.

  16. Eğitimci de bolubey! Partici de bolubey! Ülkücü de bolubey! Teşkilatcı da bolubey! Belediyeci de bolubey! İnkar edilir mi?
    Amaaaaaaa şantajla mhpden akpye , adaylık sözü alınca da akpden mhpye geçenler var bide. adam utanır aday adayıyım demeye be garadşım.

  17. Ülkücülük gönül işidir ,ülkücülük dava adamlığı gerektirir,ülkücülük çiledir,ülkücülük vefadır.1980 yılında ülkücüyüm demenin korkulduğu zamanda Bolubey lakabını almış çizgisinden sapmamış kimsenin adamı değil davanın adamı olmuş abimiz var.Bu partinin silahı vefadır. İlgenel meclis üyeliği saray belediye başkanlığı yapmış donanımlı lider abimiz benim için bırakın Yerköyü Türkiyede MHP de adaylığı hak eden ender kişilerdendir.Elbetteki partimiz kişilerden daha önemlidir ama bu partinin çilesinde yoğrulmamış,, bütünleyici olmayan tecrübesiz kişilerin aday gösterilmesi en çok akepeyi sevindirir.

  18. O bu değilde yani olduktan sonra ben bile yaparım belediye başkanlığı ama herkes aday olamaz işte ha bi de şu varki adam adayımı nasıl diyo yani sen akpye oy topla küs partiye dön dolaş mhp sevgmle adayım de . Yok valla bn diyecek laf bulamıom. İşin mide bulandırıcı kısmı bu zaten. Yoksa her kim olursa ben cani gönülden desteklerim partimin adamı derim ama sen partilim değilsinki gözünü sevdiğim.

  19. ferhat hoca iyi biri tam bir lider masaya vurup sözünü dinletecek biri bence ferhat hoca olmalı

  20. yiğit bey maşallah bütün aday adaylarını yerden yere vurmuşsunuz helal olsun böyle yaparak desteklediğiniz aday olan osman beyi ön plana çıkartmıyor tam aksine akp teşkilatına malzeme veriyorsunuz. sizin söylemlerinizden yola çıkarsak, geçen belediye seçimlerinde nelerin olduğunu yaşandığını kimlerin çark ettiğini biliyoruz ama Dava ya olan sadakatimiz gereği kimseye bu tarz söylemlerle eleştirmiyoruz. kimin akp ye çalıştığı kimin akp adayı ile birlikte gezdiğini herkes çok iyi biliyor. osman beyin aday adaylığını açıkladığı dönemde yozgatta yayın yapan yerel bir gazeteye verdiği röportajında 2006 dan bu tarafa belediye başkan adaylığı için hazırlandığını belirmişti peki soruyorum desteklemiş olduğunuz aday 2006 yılından bu tarafa hazırlanıyorsa 2007 milletvekilliği seçimleri 2009 belediye seçimleri 2011 milletvekilliği seçim dönemlerin de acaba nerede idi söylermisiniz. Yerköy MHP teşkilatının içinde idi veya seçim çalışmalarının göbeğindeydi de biz mi yanlış biliyoruz. sizde demeyin ki o hep ülkücü oldu demeyin,
    ülkücülüğüne lafım yok aynı davaya gönül veren kişileriz ancak adama sorarlar bu zamana kadar nerede idin diye
    aday adayı olana kadar teşkilatta kaç kişi tanımakta idi 90 lı yıllar da Ülkü Ocaklarındaki arkadaşlarının haricinde tabandan kaç kişi tanıyordu. ayrıca boyutu itibari ile iftira ve hakaret içeren yorumlar yapmamanızı rica ediyorum. çünkü ne olursa olsun osman bey de Ferhat Beyde değerli insanlar bu şekil de davranarak davanın değil adamın adamı olmuş oluyorsunuz. desteklediğiniz insana, buraya yaptığınız yorumu söyleseniz o bile rıza göstermezdi diye düşünüyorum.
    söylenecek söz çok ama biz davamız için mücadele ediyoruz. kol kırılsa da yen içinde kalır
    Son olarak da şunu söylemek istiyorum bu sayfa ya yorum yapmak isteyen değerli arkadaşlar destek olmak istediğiniz sempati duyduğunuz aday adayları muhakkak vardır ancak rica ediyorum. buraya hakaret içeren, aşağılayıcı aleyhte propaganda içeren yorumlar yapmayınız.

    • öncelikle şunu belirtiyim hiçbir aday adayını yerden yere vurmadım,belki benim nildiklerimin şahit olduklarımın yarısını bile bilmiyorsundur,herhangi bir şahsıda desteklemiyorum,ama mevcutların içinde belediye başkanlıgına en yakın kişi hakkında görüşümü belirttim, osman ruşen beyin ismail yılmaz beyle ticarette beraber çalışması ve ismail beyin milletvekilligi adaylıgında yanında olması kadar dogal bişey olamaz sonucda ismail beyde yerköyden milletvekilliğine aday olmuş ve tüm yerköy oarakda desteklendi,desteklenmeliydide ismail bey sıralamaya giremeyince yerköy olarak sadir bey desteklendi bu bilgiyide paylaşmak istedim,gelelim osman ruşen beyin nerede olduguna sizin dagarcıgınız yerköyle sınırlı oldugu için şeelden yukarı cıkamadıgınız için bunları bilmemeniz cok dogal,osman ruşen beyi yozgat merkez dahil tüm ilçelerden sorabilirsin ünüversite eğitimi başlangıcından itibaren her daim teşkilatın her kademesinde görev yapmıştır yakınende biliyorum yozgat fakültelerinde okuyan her yerköylü bilir bunu tabi standart kafayla bunları bilmemende dogal,ögrencilik hayatının tamamını davasına adamış ve okul bitimindede halen davasına hizmet etmiş bir neferdir,ne yani ismail yılmaz la çalışıyor olması kabahatmidir,rahmetli mehmet gül ,de çemil çiçekle tiçari ortaklık yaptı artık bunlara takılmayan önünü göre bilen bir kafayla memleketi görmek lazım.adaptan siyasi ahlakdan bahsederek kimin admı oldugunuda netleştirmişsin ferhat beyin ihanetinide sadir beyin kendisine sorabilirsin belediye secimindeki ihanetini sadir bey anlatsın sana adamın adamı omasaydın davanın adamı olsaydın bunları sende biliyor olurdun,ben olamadıysam die ben diyenlerin yüzünden bu hallere düştü bu dava bekir ersoy ben olamadım die partiye aldıgı televizyonu bile kucakladı aldı götürdü alirızaya acıkdan destek oldular,dahaonun gibi niceleri şimdi adama sormazlarmı hangi yüzle partiye gelir giderler en azından insanlar bu ihanet edenlerin simalarını unutana kadar biraz edepleri olsa kendileri gelmezler,”söylenecek söz çok ama biz davamız için mücadele ediyoruz. kol kırılsa da yen içinde kalır”bu sözüne itibar göster ama içinde kalmasın ihanet edenler ya haddini bilecek yada hadleri bildirilecek,113 oyla secimi kaybettik kardeşim 20.000 secmenli bir ilçede kimden hesabını sordular ya bu hesaplar sorulacak,yada bu davanın kimsenin tekelinde olmadıgını birileri cıkıp anlatacak

  21. Yapılan yorumların hepsini okudum çok mutlu oldum görüyorumki büyük bi heyecan var diğer dönemde kaybedilen seçimlerde olmayan. Elbetteki kendimize yakın bulduğumuz adaylarımız olacaktır. Ama mhpdn kim aday olursa olsun cani gönülden destekleyeceğimiz kanaatindeyim gerçek bi ülkücü de olması gerektiği gibi. kim olursa olsun kazanan yerköy ve partimiz olsun aynı partinin insanlarıyız neticede. Bunlar tatlı rekabetler biliyorumki adaylarda birbirlerini seven yıllarca birbirlerine abilik kardeşlik yapan insanlar. O yüzden yorumlarımızı ona göre yapalım kırmadan insanları değerli kardeşlerim. Kendi aramızda bu kadar hırpalanırsak seçime kadar gücümüz kalmaz değil mi.. Benimde gönlümden geçen mustafa ağabeyim . Ha onu tanıyan biri olarak mesela aday adaylığında adı geçen osman ruşen kardeşimi çok sevdiğini biliyorum mustafa abimin çok değerli bi kardeşi olarak gördüğünü. Bu çok küçük bi örnek . O yüzden lütfen kırmayalım birbirimizi her şeyden evvel ülküdaşız unutmayalım.saygılar sevgiler.

  22. Sevgili hemşehrilerim değerli ülküdaşlarım allah rızası için birbirimize kötü söz söylemeyelim. Hepimizin önceliği yerköyümüz ve partimizse ona göre davranalım. Benim naçizanendüşüncem Genel merkezdeki yetkili kişiler en hayırlısını seçecektir kimse bi kişinin lafıyla aday seçmez ona da emin olun onlar da bizi çocuk yerine koyupta akpye oy toplamış insanları ülkücü diye aday etmezler başımıza bundan da şüphem yok koskoca adamlar cahilce işler yapmazlar o yüzden gönlümüzü ferah tutup görelim . Benim istediğim aday da mustafa abim isterim çok ne yalan deyim ama olmazsa da osman ruşen kardeşi cani gönülden desteklerim. Hepinize selamlar.

  23. Birinizde çıkıp mustafa kılıçarslanın da şöyle bi yanlışı oldu partiye demediniz. eeee iftira da atacak değilsnz sonuçta yiğidin malı meydanda olurmuş. He ya olmadı olmaz benim gardaşımın.İşte bu yüzden onu destekliyorz. Diğer kardeşlerimi de çok severim ne yalan söyleyim. mhpye gönül veren herkes başımın tacı. Ben internetten anlamam kızıma yazdırıyorum yorumuda o yüzden kısa kesiyorum partiye gelin kahveye gelin konuşalım dostlar haydı selametle.

  24. degerli arkadaşlar mhp nin aday adaylarını karalayacagınıza mevcut belediye başkanının yerköye kaybettirdigi beş yılın hesabını soralım soralımki bundan sonraki gelecek başkanda bu yanlışları yapmasın agaoglu nankör bir adam olmasa ugruna yıllarını verdigi partisine ihanet etmezdi yerköyümüzün kayıp beş yılının hesabını bunlardan soralım,,mhp aday adaylarından adı gecenlerdende hizmeti osman ruşen özdemirin daha kaliteli yapıcagını düşünüyorum nede olsa genc inşaat mühendisi şehirciligi bilen bir tecrübesi var herşeyden önce yerköye faydalı olacagı düşünüyor saygılar sunuyorum

  25. mustafaabim yok gününde bu partinin ilçe başkanlığını yaptı kendisi için bir şey istemedi bir çok kişiyi yetiştirdi seçimlerde hep bu partinin arkasında oldu.kendi seçiminde de diğer arkadaşların seçiminde de ayrım yapmadı SONUNA KADAR MHP dedi.YOK ÖYLE ADAY GÖSTERİLMEYİNCE BU PARTİYİ SATANLARI ADAY YAPMAK ÜLKÜCÜLÜK BU KADAR UCUZ DEĞİL.KAYBETSEKTE MUSTAFA ABİMLE KAYBEDELİM ama kazanan ülkücülük olsun vefa olsun dava adamlığı olsun.

  26. Bekir ERSOY’unda adaylığı söz konusu.Bekir Bey aday olursa kazanma ihtimali en yüksek aday olur.Zira adaylar arasında en kariyer sahibi ve bilge olanı..Ayrıca Mehmet AĞAOĞLU’nun dönem arkadaşı olması hasebiyle ve köken itibariyle yerköyün yerlisi olması hasebiyle AKP yi tek yıkacak isimdir.MHP yine yanlış aday çıkarması durumunda birdaha yerköyü kazanma ihtimali yok…

    • Ben 56 yaşında esnafım mhpden başka hiç bi partye oy vermedim cenabı allahta kısmet etmesin.. aday adaylarının hepsinide çok severim iyi de tanırım yalnız şu ferhat yılmazında ülkücü olduğunu yeni öğrendim ne deyim .. Osman ruşen kardeşimide çok severim o da bizim bi kardeşimiz babası bizim öğretmenimiz yakından da tanırım. Bekir ersoyunda ismini duyarım ama partide bi gün görmedim . Mustafa kılıçarslana gelince uZun müddet partimizin başkanlığını yaptı herkesin korktuğu günlerde. Ocağın odununu kömürünü bile o verirdi ardiyesinden ben hatırlıyorum o günleri unutuyum muu? Anlıycağnız yerköyde Ocak’ın bacasını bolubey tüttürürdü. Bu sefer gönlüm bolubeyden yana. Başarılar diliyorum

    • ne güzel yazmışsın,bekir ersoy gücünü gösterdi,kendisi aday olamayınca davasına degil dönem arkadaşına destek oldu sadir durmazı sırtından vurdu ve ağaoglunu kazandırdı,mustafa aslanı sırtından vurdu ve ali rızayı kazandırdı ne bekir ersoymuş beeeeee,ve diyorsunki yine bekir ersoyu aday yapmazlarsa kim aday olursa onuda sırtından vurur digerini kazandırır bravo beeee

  27. Dediler ki yozgat yerköy gazetesinde bizim aslan bozkurr bey bi yazı yazmş yorumlara bak dediler girdm baktım ne deyim ki insanlar bana laf bile bırakmamışlar canınızı yerim ülkücü hareket engellenemez aynenn çoğunluğun dediğine katılıyorum ben de allahıma emanetsiniz gardaşlarım

  28. Aday adaylık süreci başlamışta şu da buda . Yeter artık . Allah aşkına gidin aslan bozkurta abi şu adaylr hakkında ne düşünüon deyn bi yetkin var mı deyin bi bellemişler biz karışamak biz bilemek siz onla dünkü çocukları tavlrsınız adama derler madem hiç bişey halledemion bişeye karışamıon ne gezion o koltukta ne demek ben bilmem şu bu llaa olur mu öyle şey. Hiç seçim görmesek inanırdık. bn böyle bişey görmedm adamı her şeydn soğutursunuz koçlar devam böyle tek bi ağza bakın bakalım ondan sonrada herkes ağzını belleyecek ama bunada eminim

  29. Kazanamk kazanmak kazanmak! İlllakki öyle ama ben kaybedeceksemde bolubeyimle kaybediyim

  30. 62yaşındayım o kadar seçim gördüm o kadar desteklediğim adam gibi adamlar oldu o kadar kazandık o kadar kaybettik ama ben böyle seviyesizce aday savunma görmedim . Suç sizin mi sizin gibileri partide barındıranların mı sizin savunduğunuz adamların aday adayıyım diyebilmesine bile izin verenlerin mi onu da bilemedim. Midem bulandı okurken yorumları ülkücülük şerefti hani , hani şerefin tavizi olmazd ne oluyor böyle bize yazık değil kol kırılır yel içinde kalırdı noldu bu değerlere. Şahsi çıkarları için kimse ooo mhpdn aday olanı görüon mu akpye çalışmış dedirtmesin öyleyse bile gidin genel merkeze derdinizi anlatın burası bunları konuşalack yer mi, eskiden osman ruşen nerdeymiş şu buu.. Oğlum osman ruşen özdemir dediğin adam gencecik aslan gibi bir evladımız, eskiden nerde miydi çocuktu ülkücü aşkıyla yanıp tutuşan ayı değil mi sizin 20-25 yaşındaki oğlunuz kızınız napıoda osman ruşen öZdemir eskidn dediğiniz dönemde o yaşlardaydı. Bolubeyimee gelincee alnı ak gardaşıma kimse laf söylememiş zateen söylerlerse de laf söylemiş değil iftira atmış olur.. Hepimiz kendimize gelelim yerköy bizim yerköyümüz parti bizim partimiz. Böyle olmaz. Adamın adamı olmayın dertte etmeyin adamın adayıda olmaz partide bi yiğit çıkar höööööstt!der düzensiz giden bir şey varsa. Selametle

  31. 62yaşındayım o kadar seçim gördüm o kadar desteklediğim adam gibi adamlar oldu o kadar kazandık o kadar kaybettik ama ben böyle seviyesizce aday savunma görmedim . suç sizin mi sizin gibileri partide barındıranların mı sizin savunduğunuz adamların aday adayıyım diyebilmesine bile izin verenlerin mi onu da bilemedim. midem bulaandı okurken yorumları ülkücülük şerefti hani , hani şerefin tavizi olmazd ne oluyor böyle bize yazık değil kol kırılır yel içinde kalırdı noldu bu değerlere. şahsi çıkarları için kimse ooo mhpdn aday olanı görüon mu akpye çalışmış dedirtmesin öyleyse bile gidin genel merkeze derdinizi anlatın burası bunları konuşalack yer mi, eskiden osman ruşen nerdeymiş şu buu.. oğlum osman ruşen özdemir dediğin adam gencecik aslan gibi bir evladımız, eskiden nerde miydi çocuktu ülkücü aşkıyla yanıp tutuşan ayıpp değil mi sizin 20-25 yaşındaki oğlunuz kızınız napıoda osman ruşen özdemir eskidn dediğiniz dönemde o yaşlardaydı. bolubeyimee gelincee alnı ak gardaşıma kimse laf söylememiş zateen söylerlerse de laf söylemiş değil iftira atmış olur.. hepimiz kendimize gelelim yerköy bizim yerköyümüz parti bizim partimiz. böyle olmaz. adamın adamı olmayın dertte etmeyin adamın adayıda olmaz partide bi yiğit çıkar höööööstt!der düzensiz giden bir şey varsa. selametle

  32. Bn emekli öğretmenim mustafa Kılıçarslanı eğitim enstütüsünden tanırım büyük ülkü derneğimizin başkanlığını yaptı yozgatta büyük ülkü detneği kaldırıldı 1111. Şube başkanı tekrar mustafa kılıçarslan seçildi o ogünkü şarttlarda çok büyük bi şerefti. Başbuğu geldi türkiyenin her tarafından ülküocakları başkanı geldi ve 1111. Şube başkanı seçildi o günden bügüne kadar hep bizim büyük başkanımzdı değişen hiçbir şey yok yine büyük başkanımız ben sadir durmazı bilmemm tanımamm ferhatıda bilmemm osman ruşeni de yalnızz duyarım isimlerini sitediki yazıların yorumların hepsinide okudum ve herkesin ne haltlar karıştırdığınıda gördük amaa 1970 lerden beri tanıdığım mustafa kılıçarslan neyse halende öylee. Büyük başkanımız. Yerköyümüzü çok seviyorum ülkücüleri çok seviyorum sadece o günlerden bi anımı paylaşmak istedim. İnşallah kazanacağız yerköyde

  33. Mustafa Kılıçarslan;Ülkücü hareketin efsane isimlerindendir.Bir dönem Yogat Büyük Ülkü Derneği yönetiminde birlikte çalışma şerefine eriştiğim kıymetli reislerimizdendir ve hiç bir dönem zik zaklar çizmemiştiir.tabiri caizse dosdoğru dava ve gönül adamıdır.Şu anda da Yozgat-Yerköy ilçesii Saray beldesinin MHP’li belediye başkanıdır.Örnek alıncak bir dava adamı olmakla birlikte bu dava ile ilgili bir söz söylenecekse onun buna hakkı vardır.Allah ömrünü uzun etsin ve eksikliğini göstermesin. Duydumki adaylık için birine söz verilmiş ben buradan genel merkez yönetimine sesleniyorum adamın adamı olmaz der dururuz adamın adayı olduğu hangi dönemde görülmüştür?? Sevgiler.

  34. Dallasa dönmüş. Bekir ersoy – mehmet ağaoğlu. Osman ruşen özdemir-ismail yılmaz. Ferhat yılmaz-akp. Eeeeeee bolubey? Onu da ben söyleyim bolubey-davası

  35. Parti mühim elbette..MHP olmazsa olmaz bizler için ama…yerel seçimlerde kişilik çevre ve insanlık öne çıkar, Yerköylü artık çalışmayacak adamı getirmez oraya ,kimse Ferhat hocanın ülkücülüğünü yargılamasın.Bize Yerköy’e doğru adam, dürüst adam, çalışkan adam, herşeyden önce birilerinin adamı olmayan adamlar lazım, bence bunlar var Ferhat bey de.Ayrıca Saray’lıların Yerköy’de ne denli sevildiğini hepiniz kendi kendinize sorun?..

    • aday adaylık süreci bu kadar kötü yönetilmez bu duruma kim getirdi herkes biliyor bu hale getirenler partiye en büyük kötülüğü yapanlardır biline..kulağımıza iyi şeyler gelmiyor vay ferhatın alacağı şahsi oy mhp nin oyundan fazlaymış mışmış vs. şunu iyi bilsinler kimse MHP den üstün değildir kimse ülkücü hareketin neferlerinden güçlü değildir buyur er meydanı çıksın tek başına ortaya. en başta partililere güvenceksin ülkücülere güveneceksin sonra mhp den aday olacaksın .yerköylüler saraylılar sevmez cümlesini yazan kişi yaşın küçük herhalde bu cümleyle kimi kastettiğini herkes biliyor ama şunu bil bolubeyini babana abine sor..ülkücüyüm demenin korkulduğu zamanda yiğitçe mücadele etmiş mhp nin yok zamanında yerköy ilçe başkanlığı ilgenel meclis üyeliği ve nice seçimler yaşamış yiğit bolubeye bu şekilde harcamak ne ülkücülükle nede particilikte yeri vardır.aday olur olmaz ama bu partiye emek vermiş çizgisinden sapmamış kişilerin bu şekilde konuşmak insanlığa sığmaz helede diğer aday adayını desteklemek amacıyla bu şekilde yapılan konuşma hiç bir şekilde kabul edilmez.artık birileri masaya vurmalı ve bu işe noktayı koymalı masaya vuracak kişi yerköyde bolubeydi ama onunda bu süreçte sesi çıkmaması normal.BİZ BİRBİRİMİZİ BİLİRİZ KİMİN KOLTUK İÇİN PARTİCİLİK YAPTIĞINI KİMİN BU PARTİNİN NEFERİ OLDUĞUNU GÖRMEK İÇİN GEÇMİŞİNE BAKMAMIZ YETERLİ.

    • sen şimdi ferhat hocayıa sövdünmü övdünmü önce bi onu düşün,cıgırtkanlık yaparak buralarda ahkam kesmeyin haddinizi bilin,birilerini överken digerlerine haddini aşmayacaksın kim kimin ne oldugu çok iyi bilir,senin ülkücü,dürüst dedigin adam sadir beyin adaylıgında arkadan vurdu agaogluna çalışdı akıllı olun,ondan öncede mustafa aslanın adaylıgında o zamanki diger aday alirızayı destekledi burda birilerinin adına şöyle dürüst böyle dürüst diywe ahkam kesmeyin kendiniz dürüst olun yeter herkes kimin ne oldugunu biliyor

  36. “Parti mühim elbette….ama..yerel seçimlerde kişilik çevre ve insanlık öne çıkar” işte zihniyet bu ferhat bey ve yanındaki üç beş kişi hiç bir zaman partimizi benimsememiş insanlar ne işleri var partimizde. Sizin için öyle olabilir ama bizim için yerel seçimlerde de genel seçimler de de her şeyde partimiz çok önemlidir o bizim geçmişimizdir çocuğumuz gibi koruduğumuz yuvamız sıcaklığını bulduğumuz yegane yerdir güzel kardeşim. Ben ferhat beyin bi sözünü duydum anket yapmış mhpnin oyu yerköyde çok düşükmüş bi de kendi adına anket yapmış mhpninkinden yüksek çıkmış neymiş efendim alırsa mhp fehatbey için alırmış o kadar güveniyorsanız kendinize gidin bağımsız aday olun efendim. Olur muböyle bi şey ben duymadım bu zamana kadar partiyi geri plana atıp şahsına çalışanı sonra da bu insanın ülkücülüğne kimse laf söylemesin diyosun kardeşim doğruda diyosun ülkücü değilki ülkücülüğne laf söyleyim. Yani popstr yarışmasına çevirmeyin birini desteklemek böyle olmaz.
    Mhp de adamın adamı adamın adayı olmazzz! Olmamalı!!

  37. allah kolaylık versin utanıyoruz arkadaş yorum yapmayın bari yaw başkanım burayı okumuyormusun hiç birbirlerini yiyen mhp liler körmüsünüz örnek olacaksınız üç dört aday var her birinede çalınmadık kara kalmadı sahip cıksanıza bu ortama acıklama yapıyosunuz sonra geri çekiliyosunuz helal olsun helal olsun illaki bu üç dört adaydan biri gerçek aday olacak şimdi elmi oldular yazık degilmi sizin sahsi kanaatiniz onuda gec burada iftiralara karalamalara söyleyecek iki kelimeniz yokmu açıklama bekliyoruz saygı hürmetlerimle

  38. ELBETTEKİ YERKÖYÜMÜZDE MHP Lİ OLMAYI HAKETMİŞ HERKES ADAY ADAYI OLABİLİR BU BİZİM ZENGİNLİĞİMİZDİR.GÖNÜL İSTERDİ HERKESİN ÖRNEK OLARAK GÖSTERECEĞİ ÜLKÜCÜLÜĞÜN EDEP TERBİYESİNİN VEFANIN HERŞEKLİYLE YANSITILDIĞI BİR SÜREÇ OLSAYDI.ADAY ADAYLIK SÜRECİNDE OLUŞAN YARIŞIN SONUCUNDA ADAY ETRAFINDA BİRLEŞİLMESİ VE GÜÇLÜ OLARAK BU SÜREÇTEN ÇIKACAĞIMIZ BİR ADAY OLMALI.MENFAAT KOLTUK BEKLEMEYEN BÜTÜN ÜLKÜCÜLERİN EMİNİMKİ ORTAK GÖRÜŞÜ BUDUR.AMA SORUN BEN OLMALIYIM VE KOLTUK YARIŞI OLDUĞUNDAN EN AZINDAN BEN BU SÜREÇTEN BU FİKİRE SAHİBİM PARTİMİZE EN BÜYÜK İHANETİ YİNE BİZİM İÇİMİZDEN BİZİM SIRTIMIZDAN GEÇİNENLER YAPMAKTADIR AMA BAŞARILI OLDUĞUNU ZANNEDENLER BU BEDELİ EMİNİMKİ ÖDEYECEKTİR.

  39. Aday seçmek partimizde niye bu kadar sorun oluyor ki..Herkes öteki adayları suçluyor,bırakalım aday olan olsun,genel merkez elbet kamuoyu yoklaması yapacak,en doğru kararı verecektir..

  40. Genel merkezin en güzel kararı vereceğini umuyorum. Benimde gönlüm bolubeyimden yana. Ama mhpden kim aday olursa olsun canımı dişime takar çalışırım. Allahıma emanetsiniz

  41. Olacak olanı söyleyim. Sadir durmazla şefkat çetin arasındaki gerilimi duymayan yoktur dedikodu değilse. Şayet doğruysa olacak şu ki sadir durmazın dediği aday gösterilecek yerköy kaybedecek sadir bitecek. Güçlü bi aday gösterileceğini sanmıyorum yerköyün mhp de kazanması demek sadir durmazın kazanması demek kiiiiii bu da durmaz ı istemeyenlerin işine gelmeyecektir. Kaybeden yerköy kaybeden dava. Kazanan çıkarcılar olacaktr. Ama kimse allahın hesabını da yabana atmamalıdır. Herkesin bi hesabı varsa rabbiminde vardır. Selametle.

  42. neden sorun oluyor mhp de aday belirlemek diyenler ülkücülük öyle kolay mı ki ( bu zamanda her şey olabilirsin o ayrı ) aday olasın..ülkücü adam menfaat peşinde koşmaz davasının peşinden koşar o yüzden kendi içerisinden birisini arar.ama sen oy uğruna koşulsuz yanında olanların fikrini almaz isen o ince çizgi kayar ve sorunlu hale gelir şu anda olduğu gibi.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji