YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,11
  • BIST
    %2,05
MHP Genel Başkanı Bahçeli, Çiçekdağı’na geldi

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Çiçekdağı’na geldi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “30 Martta Recep Tayip Erdoğan oy kaybına uğrarsa, iki şeyle karşılaşırsınız. Ya kendisine çeki düzen verir, her şeyi kabullenir, yolsuzlukla mücadeleye gider. Kendisine ne kadar uzanıyorsa onların hepsini kabullenerek adalet önünde hesap verir” dedi.
21022014mhpMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kırşehir programı kapsamında Çiçekdağı Belediyesini ziyaret etti.
Çiçekdağı belediyesi ziyareti sonrası partilileriyle bir araya gelen Bahçeli, Hükümeti ve Recep Tayip Erdoğan’ı sert sözlerle eleştirdi.
30 Mart yerel seçimlerinin bir fırsat olduğunu ifade eden Bahçeli, şu ifadelere yer verdi:
“30 Martta, hükümet değişikliği olmaz, 30 Martta belediye başkanlığı seçimi olur. Ama 30 Mart’ta Recep Tayip Erdoğan oy kaybına uğrarsa, iki şeyle karşılaşırsınız. Ya kendisine çeki düzen verir, her şeyi kabullenir, yolsuzlukla mücadeleye gider. Kendisine ne kadar uzanıyorsa onların hepsini kabullenerek adalet önünde hesap verir. Yada gittikçe şaşırır, hırslanır, kötüleşir, her tarafa saldırır, iftiralarla Allah muhafaza karalamayacağı insan kalmaz, bunun böyle olacağı şimdiden görünüyor. Bu diktatör olmaya hevesleniyor” dedi.
“Cumhurbaşkanlığı hayalinin suya düştü”
Başbakan Recep Tayip Erdoğan’nın, Cumhurbaşkanlığı hayalinin suya düştüğünü söyleyen Bahçeli, “17 Aralık bunları düğümledi, Cumhurbaşkanlığı hayali suya düştü.  Cumhurbaşkanlığı rüyası artık görülmez oldu. Bu adamdan Cumhurbaşbakanı olmaz, Hırsızlığı devletin başına taşıyamazsınız, yolsuzluğu, rüşveti taşıyamazsınız, İran’dan bir uşak gelmiş 29 yaşında 4 tane bakanı avcunun içine almış, kimisine 63 milyon, kimisine 40 milyon rüşvet dağıtıyor. Bakanların ya 3’te bir yaşı küçük çocuk, İran’dan gelmiş ne olduğu belli değil.”
“Mursi gitti, işareti kaldı”
Bahçeli, Rabia işaretini yolsuzluk operasyonunda yargılanan dört bakanla bağdaştırarak şu ifadelerde bulundu:
“Recep Tayip Erdoğan’ın siyasi ömrü tükenmiştir. İktidarı beceriksiz olmuştur. Bazı güzel hizmetlerle hepsini yolsuzluk ve rüşvet kapatmıştır. Daha bakalım arkasından neler çıkacaktır. Bunu da ileriki günlerde hep beraber göreceğiz. İnşallah memleketimiz bu gelişmeler sonrasında Recep Tayip Erdoğan aklını başına almaz, ben ben diye ortalığı bağırır karıştırır ise Allah muhafaza Orta Doğudaki gelişmelere benzer olaylar inşallah Türkiye’de yaşanmaz,  işte bir Mısıra bakın, Mısıra gidip orada bir değişiklik oldu Mübarek gitti, 33 yıl devlet başkanlığı yapmış, beni kimse deviremez diyorlardı devirdiler. Yerine bir Mursi geldi. Oda 1.5 yıl sürdü oda gitti. Fakat Mursü’den bir işaret kaldı. Oda şu, Recep Tayip Erdoğan nerye gitse bunu gösteriyor. Şimdi şimdi anladık. Demek ki rüşvetçi, yolsuzluk yapan 4 bakanı işaret ediyormuş ta haberimiz yokmuş” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji