YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,11
  • BIST
    %2,05
Milletvekili Başer, İl Danışma Meclisinde Konuştu

Milletvekili Başer, İl Danışma Meclisinde Konuştu

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Üyesi Av. Yusuf Başer partisinin İl Danışma Meclis Toplantısında konuştu, Yozgat Ak Parti hükümeti döneminde hizmete kavuşmuştur dedi. Başer; Yozgat’ta susuz köy, yolsuz köy kalmamıştır hükümetimiz döneminde Yozgat’a yatırımlarımız devam etmiştir dedi.
29122013baserAK Partiyle beraber Yozgat ve ilçeleri 556 köy de hizmete kavuştu, İktidara geldiğimizde suyu, yolu olmayan köylerimiz vardı, Allah’a hamd olsun şu an itibariyle suyu, yolu olmayan ve 2014 yılında da alınmış projelerle birlikte kanalizasyonu olmayan köylerimiz kalmadı.
Köydes projelerimizle beraber yüzde 10 civarında olan asfaltımız şuan yüzde 98’lere yüzde yüzlere geldi.
Yozgat’ımızın doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine duble yol ağıyla ördük Yozgat’ımızı. Biz iktidara gelmeden önce 2002 yılında sadece44 kilometrebölünmüş yolumuz vardı, şuan bölünmüş yol ağı 330 kilometreye ulaştı.
Ak Parti kurulduğu andan itibaren Yozgat insanı Ak Partiye güç verdi, kuvvet verdi. En fazla oy alan illerimizin başında geldik, onun karşılığı olarak da biz Yozgat’ımıza ne söz verdikse yerine getiriyoruz. Yozgat Belediyemizin belinde kambur olan Et Balık tesisleri vardı, özelleştirmenin olduğu bir ortamda başta Başbakanımız olmak üzere Meclis başkanımız devlet bakanımız ve o dönem ki milletvekili arkadaşlarımızla beraber bende o dönem il başkanıydım, o zaman Yozgat’a bir eser bırakma arzusundayız demiştim.
Özelleştirmenin olduğu bir dönemde Et ve Balık Kurumunu Yozgat’ımızın Yozgat çiftçisinin emrine sunduk. Geçen yıl 20 milyon TL civarında yeni bir yatırım yaparak modern bir tesis haline getirdik.
Ak Parti olarak Yozgat’ı Tarım ve Hayvancılık bahçesi haline getirmek istiyoruz. Biliyorsunuz şuan herkes sahip çıkıyor Kabalı Projesine Sivil Toplum Örgütleri de sahip çıkıyor başkaları da sahip çıkıyor. Ama Kabalı projesini Yozgat insanının Kadışehrili hemşerilerimizin hizmetine sunan kadro özel idare imkanlarından o manada özel idaredeki il meclis üyesi arkadaşalımada teşekkür ediyorum. Çünkü başlangıcını 1 milyon TL para ayırarak başladılar. Ardından hükümetimizde yatırım yapmak suretiyle de  şu an orada ayrı bir güzellik yeşeriyor.
Yozgat insanının yıllardan beri hasretini çektiği şeyler vardı, Bir “Kara tiren gelmez mi ola” adına türküler söylediğimiz kara tiren Ak Parti iktidarı hızlı treni getiriyor.
Ak Parti iktidarı tüm Türkiye’de olduğu gibi Yozgat’ı da havaalanına kavuşturacak” dedi.
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji