YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Milli Eğitim Müdürleri Yerköy'de Buluştu

Milli Eğitim Müdürleri Yerköy'de Buluştu

Yozgat eğitiminin başarısını yükseltmek amacıyla her ay farklı bir ilçede gerekleşen İlçe Milli Eğitim Müdürleriyle toplantı Yerköy ilçe Öğretmen Evi toplantı salonunda, İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş başkanlığında gerçekleştirildi.
16022013mebİlçe Milli Eğitim müdürleri toplantısı Yerköy ilçe Öğretmen Evi toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda, İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, düzenli olarak her ay toplantı yaptıklarını belirterek, ilçelerdeki eğitim adına yapılan işleri yerinde görmeye çalıştıklarını söyledi.
Kuş, “Yozgat ilçemize bağlığı ilçelerimizde aylık değerlendirme toplantıları yapıyoruz. Buradaki amacımız, 1 ay içerisinde Yozgat ilimizde ne tür gelişmeler oldu. Yatırımlardan tutun ki, eğitim kalitesine kadar değerlendirmesini yapıyoruz.
Her ay düzenli olarak organize edilen bu toplantılarda ilçelerimizdeki Milli Eğitim Müdürlerimiz, 1 ay süre zarfı içinde ilçelerinde neler oldu, ne tip faaliyetler yapıldı. Yapılan güzel faaliyetler burada arkadaşlarla paylaşıyoruz. Öğrenci tabiri ile söylemek gerekirse birbirimize bakarak yapılan güzel çalışmalara bakarak kopya çekiyoruz.
Bir başka yönü ile de bakarsak karşılaştığımız sıkıntılar varsa burada onları gündeme getiriyoruz. Örnek verecek olursak Yerköy ilçemizde sıkıntı ile karşılaştı ise onu nasıl çözeceğimizi değerlendiriyoruz. Ve bu değerlendirmelerden sonrada önümüzdeki bir ay içerisinde hedeflerimiz nelerdir, gelecek ay gerçekleştirmeyi planladığımız toplantı ne yapacağımızı belirleyen bir plan çiziyoruz.
Bu plan doğrultusunda çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Ve o ayki toplantımızda belirlediğimiz hedefin neresindeyiz diye oraya bakıyoruz. Yapamadığımız zorluklar ve sebepler nelerse onları ortaya koyuyoruz. Gündemimizde fiziki yapı dediğimiz alt yapı, bina yapımı, teknoloji yapımı gibi durumlar olmazsa olmazlarımızdandır ama hedefimiz bu değil. Sadece bir yerlere bina dikmek değil, asıl olan o binanın içindeki öğrencilere kaliteli bir eğitim vermek. Tabii kaliteli bir eğitim de kasıt sadece bilgi yükleme anlamında değil öğrencileri rahat edebileceği, huzur bulabilecekleri bir ortamın sağlanmasıdır.
İlçe Milli Eğitim Müdürlerimizin birçoğu yatılı okullarda okumuşlardır. Müdürlerimiz okul çağlarında 15–20 kişilik odalarda yatarlardı ama şuan hedefte en fazla 4 kişilik yani bir ev ortamında pansiyonlar olsun istiyoruz. 20–25 kişilikli sınıflarda okusunlar istiyoruz. Hedeflerimiz bunlardır; tabii bunları sağlanması için alt yapı sağlanması gerekiyor.”dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş’un başkanlığında gerçekleşen toplantı sonrası katılımcı İlçe Milli Eğitim Müdürlerine, Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji