YouTube

  • DOLAR
    %-0,08
  • EURO
    %-0,56
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %2,05
Minik Öğrencilerin Mezuniyet Heyecanı

Minik Öğrencilerin Mezuniyet Heyecanı

Yerköy TOKİ İlköğretim Okulu 6 yaş grubu yılsonu mezuniyet töreni yapıldı. 
30052013okul6 yaş gurubunda eğitim gören öğrenciler muhteşem bir geceyle okul öncesi eğitime veda ettiler.
Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okulu konferans salonunda gerçekleşen etkinliğe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Milli Eğitim Şube Müdürü Celal Yılmaz, okul müdürleri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başlanan programda açılış konuşması yapan TOKİ İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Erdem, “ Eğitimin ilk basamağını oluşturan okul öncesi eğitim, gömleğin ilk düğmesidir ve bunun doğru iliklenmesi gerekir.”dedi.
Okul öncesi eğitim süresince çocuklar ilköğretime hazırlandığını, paylaşmayı, dayanışmayı, sosyalleşmeyi ve birlikte çalışmayı öğrendiklerini ifade eden Erdem, “Okul öncesi eğitimin amacı çocuklarda öğrenmeye ilgi uyandırmak ve çocuğun varolan yeteneklerini görünür kılmaktır.
Bu dönem, araştırmacılar için çocuğun yüksek öğrenme potansiyeline sahip olduğu bir dönem olarak görülmektedir. Uygun fiziksel ve sosyal çevre koşullarında ve sağlıklı etkileşim ortamında yetişen çocuklar, daha hızlı ve başarılı bir gelişim gösterirler. Bu program çocuklardaki gelişim ve değişimin somut göstergesi olacaktır.
Biz de TOKİ İlkokulu olarak, bu bilinçle hareket edip, zorunlu öğretim kapsamında olmamasına rağmen, okulumuz eğitim bölgesinde bulunan tüm 48-60 ay yaş grubundaki çocukların okul öncesi eğitim alması için gerekli çalışmaları yaptık. Şu anda okulumuzda 3 şubede 52 öğrencimiz okul öncesi eğitim almaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı’mızında hedeflediği okul öncesi eğitimde %100 okullaşma oranını gerçekleştirmek için gerekli çalışmalar yapılmaya devam edilecektir. Bu uğurda bizlere destek olan herkese teşekkür eder saygılar sunarım.”dedi.
Erdem’in konuşması sonrasında, her öğrencinin rol aldığı gecede öğrenciler tarafından hazırlanan, şiirler, tiyatro gösterileri, halk oyunları, drama etkinliği ve koro çalışması katılımcılar tarafından beğeni ile izlendi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji