YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Trafik Ekipleri Gece Daha Güvenli Denetim Yapacak

Trafik Ekipleri Gece Daha Güvenli Denetim Yapacak

Yerköy Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, gündüz yaptığı uygulama ve denetimleri artık gecede yapabilecek
12092012trafikYerköy Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, gündüz yaptığı uygulama ve denetimleri artık gecede yapabilecek. Karayolunda sürücülere yön gösteren trafik işaret levhaları ve yol kenarlarından bulunan dubalar led ışık sayesinde görünür bir hale kavuşturuldu.
Led ışıklı uygulama ile özellikle gece yapılan trafik uygulama ve denetimlerde görev yapan polislerin can güvenliği ve uygulama noktalarına giriş yapan araçların güvenliğine önemli katkı sağlayacak.
Yerköy Bölge Trafik İstasyon Amirliğinde uygulamaya konulan led ışıklı uygulama Yozgat genelindeki trafik istasyonlarında da uygulamaya konulacak. Yozgat Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Süleyman Tuğrul, Trafikte özellikle geceleri uygulama yapmanın zor olduğunu belirterek, “Özellikle geceleri uygulamaların selameti ve güvenliği açısından gerek uygulamaları ve denetimleri yapan personelimizin güvenliği gerekse uygulama noktalarına giriş yapan araçların güvenliği açısından dubalarda ve işaret levhalarında led ışık kullanarak geceleri daha görünür bir hale getirmeye çalıştık.
Bu şekilde araçların daha güvenli bir şekilde uygulama noktalarına girmeleri sağlanıyor. Uygulama noktalarındaki memur arkadaşlarımızın da güvenli bir şekilde denetleme yapma imkanı buluyor.
Yerköy ilçemizi pilot bölge olarak seçtik daha sonra diğer ilçelerimizdeki istasyon amirliklerimizde bu uygulamayı hayata geçirmeyi düşünüyoruz” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Bu Dedi Hayata Pilot Yozgat

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji