YouTube

  • DOLAR
    %0,10
  • EURO
    %-0,24
  • ALTIN
    %0,65
  • BIST
    %1,73
Eğitime destek plaketi

Eğitime destek plaketi

Yerköy ilçemizde eğitime destek veren Yerköy Ticaret Odası Başkanı ve Yerköy Ticaret Borsası Başkanına, İlçe Kaymakamı Bayram Gale teşekkür plaketi verildi.
29122011plaketYerköy’de eğitime destek veren, Yerköy Ticaret Odası Başkanı Cemalettin Kömürcüoğlu’na ve Yerköy Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya’ya teşekkür plaketi verilmesi amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce, hazırlanan teşekkür plaketini İlçe Kaymakamı Bayram Gale takdim etti.
İlçemiz Kaymakamı Bayram Gale, Yerköy’de eğitime yaptıkları katkılardan dolayı Yerköy Ticaret Odası Başkanı Cemalettin Kömürcüoğlu’na ve Yerköy Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya adına Genel Sekreter Yardımcısı Ali Minar’a teşekkür Plaketi verdi.
Plaket Töreninde konuşan İlçemiz Kaymakamı Bayram Gale, eğitimin gelişimdeki öneminden bahsetti ve eğitime yapılan her türlü desteğin kutsal olduğunu söyledi.
Yapılan desteğin miktarına bakılmaksızın eğitime yapılan her türlü desteğin çok kıymetli olduğunu ve bu desteğin ilçeye ve topluma katlanarak tekrar geri döneceğini söyledi.
İlçe Milli eğitim Müdürümüz Doğan Genç’te bütün öğrenciler adına yardım sever iş adamı, oda ve borsa başkanlarına teşekkür etti. Yardımlarının bundan sonrada devam etmesini diledi.
Tören İlçemiz Kaymakamı Bayram Gale’nin yardım sever oda ve borsa başkanlarına teşekkür plaketlerini takdim etmesi ile plaket töreni sona erdi.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji