YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Gültekin Arslan’ın basın açıklaması

Gültekin Arslan’ın basın açıklaması

AK Parti Yerköy Belediye Başkan Aday Adayı Gültekin Arslan, AK Parti Yerköy belediye başkan adayının belirmesi ile bir basın açıklaması yaptı.
28012014arslanArslan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Değerli Yerköylü hemşerilerim 31 Kasım  tarihinde AK Parti belediye başkanlığı  yarışına katılmak amacıyla ilçe başkanlığımıza müracaatımızı yaptık. Bizimle beraber 9 aday arkadaşımızda başvuruda bulundular. Partimiz adaylar içerisinden Mehmet Ağaoğlu’na karar verdiler.Biz bir ata sözünde söylendiği gibi ‘kol kırılır yen içinde kalır’ düşüncesinden hareket ederek partimizin almış olduğu bu karara saygılı olacağız ve partimizin adayını destekleyeceğiz.Kim bizim adımıza başka bir şey söylerse hemşerilerimden ricam bunlara itibar etmesinler.Bizi üzen tek şey temsili demokrasinin gereği olan kamuoyu araştırmalarının gereğince yapılmadığı düşüncesidir.Demokrasi ülkemizde sadece bizim partimizde değil bütün partilerde bu şekilde sürdürülmektedir .Gönül arzu ediyor ki Avrupa-i anlamda demokrasi  bütün partilerde yerleşir.
Aday olan arkadaşımızın yaşça bizden büyük olmasına rağmen bizim de kendimize ait tecrübeleriz olduğunu belirterek birkaç tavsiyede bulunmak istiyorum. Göller, Denizler nasıl yağmur damlalarıyla birikiyorsa seçim kazanmak için de bir oy çok önemlidir. Sinop’ta seçim bir oyla Kırşehir Mucur’da üç oyla kaybedilmiştir. Rakibini küçümseyen güreşçi baştan yenilmiş sayılır derler atalar.
Hiç kimse Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın halk arasındaki kredisini müsrifçe harcama lüksüne sahip değildir. Artık AĞA’lık BEY’lik devri kalmamıştır. Bundan sonra aday olan arkadaş partimizin oyunu düşürmemek için elinden gelen gayreti  göstermelidir.
Aday adaylığı süreci esnasında tarafsız tutumları bu süreci güzel yönetmelerinden dolayı İlçe Başkanımız Ahmet Yavuz beyefendiye, parti yönetiminde bulunan tüm arkadaşlara, Gençlik Kolları Başkanı Celil Altıparmak’a, Kadın Kolları üyelerimize ve Eğitim Bir-Sen yönetimindeki arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim. Ayrıca sürekli bize destek veren tüm yakın akraba ve dostlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. İki adam şampiyonluk maci izliyormuş.macin sonunDa adamlardan biri ayağa firlamis vve OLEY benim takimim şampiyon oldu demiş.diğer adam ona ama sen gecen yil başka takimi tutuyordun demis.adam su cevabi vermiş.BEN HERYİL SAMPİYON
    OLAN TAKİMİ TUTARİM demiş.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji