YouTube

  • DOLAR
    %0,00
  • EURO
    %-0,24
  • ALTIN
    %-0,06
  • BIST
    %1,69
MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Yerköy’de

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Yerköy’de

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, “Para kasasını, para sayma makinesini birileri getirdi de. Erdoğan Bayraktarı Amerika’mı konuşturdu” dedi.
28012014durmazMHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, partisinin Yerköy İlçe Seçim Karargahanı’nın açılışında yaptığı konuşmada, 30 Mart 2014 tarihinde Mahalli İdareler Seçimlerinin yapılacağını, ilk hedeflerinin yerel yönetimlerde en iyi sonucu alarak millete hak ettiği ve beklediği hizmetleri sunmak olduğunu söyledi.
Durmaz, AK Parti hükümetinin, her seçimde Yozgatlıları boş vaatler ile kandırdığını öne sürdü.
AK Partinin 11 yılın sonunda, baştan aşağıya kadar, bütünü ile aile efradı ile lale sülale devri yaşayan bir elit, bir kesim tabaka çıkarttığını ifade eden Durmaz, şunları kaydetti:
“11 yılın sonunda, bugün maalesef baştan aşağıya kadar, bütünü ile aile efradı ile lale sülale devri yaşayan bir elit, bir kesim tabaka çıkmış, aşıda da vergisini ödeyemeyen evine doğru dürüst beslenmek için et alamayan emeklisi işsizi, çiftçisi, esnafı her kesimi perişan etmiş bir AKP hükümeti var.
Buna karşı ne yapıyorlar, bakınız yolsuzluğu, hırsızlığı, rüşveti, kara parayı aklamak için örtmek karatmak için komplolar diyorlar. Küresel güçler devreye girdi diyorlar, bu Türkiye’ye yapılan bir operasyondur diyorlar. Paralel devlet var diyorlar.
Başbakan talimat veriyor. Kime Çevre ve Şehircilik Bakanına, diyor ki sayın bakan burayı birinci derece sit alanı olmaktan çıkaracaksın çünkü birinci derece sit alanı olan yerlerde bir çivi dahi çakamazsınız. Ne yapacaksın, rüşvetle hocalara bir rapor yaptıracaksın üniversite hocalarına üçüncü derece sit alanı haline getireceksin oraya da villalar yapacaksınız.  Rüşveti veriyorlar, yansıdı ortaya çıktı, hangi bakana söylüyor Çevre ve Şehircilik bakanına, ne diyor o bakan istifa ederken kendisini istifaya zorlayan başbakana aynen şöyle diyor. Ben niçin istifa edeceğim, benim iddia namemde yer alan hususların tamamı sayın başbakan’ın bana verdiği talimatların gereğidir. Ben başbakan’ın dediğini yaptım, ben istifa ediyorsam, başbakanda istifa etmelidir diyor.
Ben şimdi size soruyorum,  hadi öbürlerini kasayı, para sayma makinesini birileri getirdi. Erdoğan Bayraktarı Amerika’mı konuşturdu. Muhterem hemşerilerim son dönemde bu hırsızlığı, bu yolsuzluğu, bu kara para aklamayı, bu rüşveti, önlemek bunu karartmak bunun kamuoyunda konuşulmasını engellemek için dikkatleri başka yönlere çekmek gayreti söz konusudur” şeklinde konuştu.
“Paralel devlet yaptı biz bir şey yapmadık”
11 yılın sonunda, toplum kesimlerinin tamamının rahatsız olduğu, toplumun bütünü ile 11 yıl öncesini arar hale geldiği iddia eden Durmaz, “Bir ortamda, hırsızlıklar hat safhaya çıkınca başka çaresi kalmayanlar düne kadar beraberlik ve birlikteliklerini bugün paralel devlet olarak itam ediyorlar. Paralel devlet yaptı biz bir şey yapmadık diyorlar.
Eğer bir paralel devlet varsa, eğer birileri devlet içinde devlet olama gayreti içerisine girmişler ise birilerinin dış bağlantısı varsa bizim bilmediğimiz elbette başbakana düşen sonuna kadar bunun üzerine gitmektir. Varsa darbeci, darbe yapacak her kim bunların üzerine gidilmelidir. Buna hiç kimsenin itirazı yoktur.
Ama sayın başbakana şunu sormak gerekmez mi madem böyle iddiaların sahibisin madem birileri 11 yıllık iktidarlık döneminde sana rağmen bir çete oluşturmuşlar. O zaman sen bu ülkenin başbakanı değilde Yerköy’ün bostanındaki bostan korkuluğumu idin. Senin aklın nere de idi 11 yıl sonramı aklın başına geldi. Yok eğer bugün olan biten hırsızlığı, yolsuzluğu başka yerlere çekmek için suçsuz günahsız insanlara itam ediyorsan, anlı secdeye gelen Yerköylü hemşerimi Haşhaşi olarak suçluyorsan, dönüp aynaya bakacaksın başbakan”
Konuşmaların ardından MHP Seçim Bürosu’nun açılışı gerçekleştirildi.
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji