YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,10
  • ALTIN
    %0,09
  • BIST
    %-0,05
MHP ilçe teşkilatından Şehitler için Mevlit

MHP ilçe teşkilatından Şehitler için Mevlit

Milliyetçi Hareket Parti Yerköy İlçe Başkanlığı, Çanakkale Şehitleri için Çarşı Camii’nde mevlit okuttu. 
17032012mhpMHP Yerköy İlçe Teşkilatı, 18 Mart Şehitleri Anma Günü münasebetiyle ile Yerköy Çarşı Camiinde öğle namazına müteakip mevlit okutulurken, mevlit öncesi Yerköy İlçe şehitlerinin resimleri sergilendi.
Tüm şehitlerimiz adına Çarşı Camiinde cumartesi günü öğle namazını müteakiben mevlidi şerif okutularak vatandaşlara şeker dağıtıldı. Yerköy İlçe Başkanı ve teşkilatı mevlit öncesi ve sonrası, şehitlerimizin ruhuna da Fatiha okundu.
MHP Yerköy İlçe Başkanı Aslan Bozkurt, “Siperlerde dile gelen dualarla, aynı safta edilen ibadetlerle, vurulup tertemiz alnından uzanıp yatanların yarım kalan sevdalarıyla ve nasır tutmuş ellerin güç birliğiyle Türk’ün varlığı Çanakkale’de çekilen ve hala orada duran manevi surla muhafaza edilmiştir.
Bu vesile ile MHP Yerköy İlçe teşkilatı olarak, Yerköy İlçemizde Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 97. yıldönümünde bütün şehitleri rahmetle mevlit okutuldu.”dedi
Çarşı Camiinde gerçekleşen mevlit’e gelenlere gülsuyu, bisküvi ve lokum ikramının yanı sıra, Yerköy İlçe şehitlerinin resimleri ve isimleri sergilendi.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji