YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,11
  • BIST
    %2,05
Usul, “İnsanın En Temel Hakkı Sağlıklı Yaşama Hakkıdır''

Usul, “İnsanın En Temel Hakkı Sağlıklı Yaşama Hakkıdır''

Yerköy Devlet Hastanesi Başhekim Dr. Sayit Usul, 14 Mart tıp Bayramı dolayısı ile meslektaşlarının tıp bayramını kutladı
14032013dr14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Kutlama mesajında, Günümüz dünyasında ferdi ve toplumun sağlık ihtiyaçlarının karşılamasının devlet kurumlarının öncelikli görevleri arasında yer aldığını söyleyen Yerköy Devlet Hastanesi Başhekim Dr. Sayit Usul ”Büyük özveri ve üstün gayret sarf ederek, mesleki aşk ve şevkle insanlığa hizmet için çalışan, fedakârlıkları sayesinde, yaratılmışların en üstünü olan insanın yaşam kalitesini yükseltmede ve bu yaşam kalitesinin duraksamaya uğradığı hallerde hastaların sağlığına kavuşması için zor ve meşakkatli görevleri üstlenen Başta Hekimlerimiz olmak üzere Sağlık camiasının cefakâr ve vefalı neferleri olmuştur.” dedi.
Tıp camiasın bugün büyük bir fedakârlıkla çalıştıklarını ifade eden Usul, “Görev başında bulunan doktorlarımız bedenen ve ruhen yorulmuş durumda olsak bile, bizlerin üzerindeki bu yorgunluğu alan tek şey ise; hastalarımızın bizlere ettiği teşekkürdür.
Hastalarımızın bizlere ettiği teşekkür ile üzerimizdeki yorgunluğu almakla kalmayıp daha şevkle ve azimle çalışmamıza sebep oluyor. İnanıyorum ki Yerköylü hemşerilerimiz bunu gördü. Bütün hekimlerimiz; işlerini en iyi bir şekilde yapıyorlar.
Bu duygu ve düşünce ile tüm hekimlerimizin 14 Mart tıp Bayramını kutluyorum” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Bile Bu Eden Sarf Sayit Tek

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji