YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Yerköy Kaymakamlığı "KÖYÜM OKUYOR" kampanyası başlattı

Yerköy Kaymakamlığı "KÖYÜM OKUYOR" kampanyası başlattı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ‘ün eşi Hayrünnisa Gül ‘ün himayelerinde gerçekleştirilen “Türkiye kitap okuyor” kampanyası Yerköy ilçemizde de başlatıldı.
10032011okumaYerköy Kaymakamlığı bünyesinde yapımı tamamlanan “Türkiye Kitap Okuyor Kampanyası” Kütüphanesinin ilk açılışı Küçük Çalıklı köyünde gerçekleştirildi.
Yerköy Kaymakamlığı tarafından, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül’ün himayesinde başlatılan “Türkiye kitap okuyor” kampanyası çerçevesinde, Yerköy İlçemizde daha önce “Her Kahvehaneye Kütüphane” kampanyası başlatan Yerköy İlçe Kaymakamlığı, şimdi ise “Köyümüz Okuyor” kampanyası başlattı.
Konu hakkında açıklama yapan İlçe Kaymakamı Bayram Gale şu ifadelerde bulundu.
Gale“Yerköy’de, her Kahvehaneye Kütüphane kampanyası kapsamında İlçemiz merkezinde bulunan 21 Kahvehaneye kütüphane açılmış ve yoğun ilgi görmüştür. 08 Mart tarihi itibarıyla da “Köyümüz Okuyor” Kampanyası başlatıldı.
İlçemize bağlı Çakırhacılı ve Sarıyaprak Köylerimizden başlamak üzere tüm köylerimize imkânlar ölçüsünde kitap götürülerek köylülerimizin kitap okuma akışkanlığını geliştirilmek istenmektedir.”dedi.
Haber : Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Daha Dedi Gale Ilk Kitap Okuma

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji